Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla alay malay olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu mevki emanet kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan yapılabilmekle baş başa daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun taban sebebi arsa kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine hail olan müstacel perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tekmil kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış kapılarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en istanbul Yanggın kapısı fiyatları faik kalite ve en yakışır eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın çıbanlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre zarfında hadise yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gine yalnızca 6 dakikalık gücük bir sürede havaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla gestaltların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal tuzakır. Böylelikle dokumalardan çıkış imkânsız evet. En yeğin almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Sevimli kaybının en aza indirilmesi ya da külliyen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binalarda sınırlı standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

İmalat aşamalarında tercih edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine aracısız hüküm etmektedir çünkü tasarruf maksadı çok müşkül koşullar şeşnda teamüllevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira âdem hayat eminği ile aracısız ilişkin olan bir yapı malzemesidir. Kale Doors olarak inşaat kolünde ki kârletmelere sertifikalı akla yatkın yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yeni yapılan konutlarda  bodrum katlar dahil 4 tabakaı geçmeyen konutlar, sessiz evler, ikiz evler ve keşik evler kabil konutlarda, vahit kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın düzgülü merdivenlerle sağlanabilmekte ve ayrıksı herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page