Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir konum anında insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya tamam açılmaktadır.

Yangın kapısı; kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi bünyelırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye yaraşır yangın merdiveni uygulamasına beraberinde hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binaların binasına mütenasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Alüminyum ya da demir malzemeden örgülır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene arz verilir. Yararlanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

3-) Yangın yangın kapısı merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 cihaz biricik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın sahip başüstüneğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Kanatlar içre akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page